Guns N’ Roses

Guns N’ Roses är en slot med 5 hjul och 20 vinstlinjer från den populära spelutvecklaren NetEnt. NetEnt ligger bakom ett antal av de mest populära spelen på marknaden som Starburst, Gonzo’s Quest och en hel del andra. Guns N’ Roses är baserat på rockbandet med samma namn som har sålt mer än 100 miljoner album. Spelet är i samma stil som slotten Megadeth från Leander och innehåller bandmedlemmar så som Axl Rose och Slash, och finns tillgängligt både på datorn och mobila enheter.

Wilds och Expanderande wilds

Wilds i Guns N’ Roses består av en Guns N’ Roses symbol som kan dyka upp på vilket hjul som helst förutom mittenhjulen under Appetite for Destruction-bonusen. Wilds förvandlas till expanderande wilds för att täcka hela hjulet när de dyker upp. Wilds kan ersätta alla symboler för att skapa vinnande kombinationer förutom i Appetite for Destruction, Legend Spins och Stackade wilds i Encore free spins.

Slumpmässiga bonusfunktioner i grundspelet

Det finns tre olika bonusfunktioner i grundspelet Guns N’ Roses som slumpmässigt triggas. Den första av dessa funktioner är Legend Spins-funktionen där du får 3 gratis re-spins med en eller två stackade wild-hjul. På ditt första spin så blir det tredje hjulet en stackad wild, på ditt andra spin så blir det första och femte hjulet stackade wilds och på ditt tredje och sista spin så blir det andra och det fjärde hjulet stackade wilds.

Den andra slumpmässiga funktionen är Appetite for Destruction där du får en wild i form av ett kors som kan hamna vart som helst på hjulen antingen helt eller delvis på tre olika platser. Om du får en vanlig wild i kombination med din Appetite for Destruction wild så kan det leda till enorma vinster.

Den sista av de slumpmässiga funktionerna är SOlo Multiplier funktionen där en vinnande vinstlinje väljs ut att få en 4-10x multiplikationsbonus. Denna funktion kan endast nås om det finns minst tre matchande symboler på en vinstlinje, vinnande kombinationer med wilds räknas inte.

Bonusfunktioner

Om du får tre bonussymboler när du spelar Guns N’ Roses så får du tillgång till ett bonushjul där du kan få tillgång till tre olika bonusfunktioner eller ett visst antal mynt. Bonussymbolerna kan endast dyka upp på det första, tredje och femte hjulet.

Den första bonusfunktionen är Coin Win funktionen där du vinner en viss vinstsumma som baseras på din insats och du kan vinna mellan 10 och 30 gånger din insats in denna funktion.

Sedan har vi Encore free spins-bonusen där du får 10 free spins och en slumpmässigt vald bandmedlem förvandlas till en stackade wild på ett av tre mittersta hjulen för varje spin. Den utvalda bandmedlemmen får även sin vanliga symbol förvandlad till en wild under just det spin som den är utvald. Du kan inte vinna fler free spins i detta läge.

Slutligen så finns det även Crowd-Pleaser-bonusen som har tre olika nivåer. Detta bonusspel är ett klassiskt pick-win-spel där du kan vinna ett visst antal mynt, free spins och möjligheten att få ett extra val. Om du får tre free spin symboler så får du 10 free spins. När du spelar detta bonusspel så får du tre val på nivå 1, om du når en viss sammanlagd summa så går du vidare till nivå 2 där de flesta free spin symbolerna finns. Om du återigen når den summa som krävs för att gå vidare så kommer du till den tredje och sista nivån. Du kan alltså vinna en hel del pengar i Crowd-Pleaser-bonusen om du når den tredje nivån.