Jimi Hendrix

Jimi Hendrix är en slot med 5 hjul och 20 vinstlinjer från NetEnt baserat på artisten med samma namn. NetEnt har även skapat slotten Guns N’ Roses så de vet väldigt väl vad som krävs för att göra en framgångsrik slot baserad på en musikalisk ikon. Designen på slotten för tankarna till Woodstock då det finns ett distinkt flowerpower tema i spelet. Klassiska Jimi Hendrix låtar som Crosstown Traffic, Purple Haze och Little Wing finns med i spelet. Jimi Hendrix finns tillgängligt både på datorn och på mobila enheter och kan spelas från €0.20 till €200 per spin.

Bonusfunktioner i grundspelet

Det finns två olika bonusfunktioner som du kan få tillgång till när som helst om du har tur. Den första av dessa är den så kallade Red Guitar re-spin funktionen som ger dig gratis re-spins om du får 4 eller fler av den röda gitarren. Du får nya re-spins ända tills du inte får några fler röda gitarrer, så länge som du får minst ytterligare en röd gitarr så får du ytterligare ett re-spin. Dina nuvarande röda gitarrer stannar på sina platser varje spin.

Den andra bonusfunktionen i grundspelet är Purple Haze funktionen som inträffar när Purple Haze symbolen dyker upp på det första hjulet. Då blir symbolerna 10, J, Q, K och A förvandlade till wilds under detta spin. Purple Haze symbolen blir också förvandlad till en wild för att ge dig ytterligare möjlighet att kamma hem stora vinster.

Pick and Click

Om du får tre scatter-symboler som består av Jimi Hendrix i vit klädsel så får du tillgång till Pick and Click-spelet. Scatter-symbolerna kan endast dyka upp på det tredje, fjärde och femte hjulet. Det finns fyra olika priser du kan vinna i Pick and Click-spelet.

Det första priset är också det enklaste, nämligen en enkel myntvinst där du kan vinna ett mindre antal mynt som ger dig mellan 8 och 30 gånger din insats.

Crosstown Traffic free spin-läget ger dig 6 free spins med expanderande wilds som täcker olika hjul för varje spin. På din första free spin så blir det femte hjulet en wild, på ditt andra free spin så blir det fjärde och femte hjulet wilds. På ditt tredje spin så blir det tredje och fjärde hjulet wilds och på ditt fjärde spin så blir det andra och tredje hjulet wilds. På ditt femte free spin så blir det första och andra hjulet wilds och slutligen så blir bara det första hjulet en wild på ditt sjätte free spin.

I Purple Haze free spin-läge så får du mellan 6 och 12 free spins, som i Purple Haze-funktionen i grundspelet så blir 10, J, Q, K och A förvandlade till wilds tills dina free spins är över.

Den sista bonusfunktionen du kan få genom Pick and Click-spelet är Little Wings free spins där du återigen får mellan 6 och 12 free spins. Mellan 3 och 5 wilds dyker upp slumpmässigt på hjulen för varje spin tills dina Little Wings free spins är över.