Megadeth

Megadeth är en slot med 5 hjul och 40 vinstlinjer från spelutvecklaren Leander. Slotten är baserad på det amerikanska thrash metalbandet med samma namn, vilket är svårt att missa då bandmedlemmarna är symboler i spelet och bandets musik finns med i spelet.

För dig som gillar hårdrock och slots så ger denna slotten dig det bästa från båda världar. Hur ofta får du chansen att vinna en större summa pengar till de ljuva tonerna av Symphony of Destruction. Det finns även en hel del bonusfunktioner i spelet som lockar till sig gott om spelare som inte bryr sig allt för mycket om bandet utan mer om slots.

Megadeth design

Hjulen i slotten är fyllda med heavy metal-bilder så håll utkik efter gitarrer, förstärkare, plektrum och trummor. Det finns även symboler med bandmedlemmarna Chris Broderick, David Ellefon och SHaun Drover. Utöver dessa så finns även en symbol bestående av Megadeth-loggan som är den högst betalande symbolen i grundspelet. Sångaren Dave Mustaine är wild-symbolen i Megadeth och kan ersätta alla symboler förutom bonussymbolen. Wild-symbolen i Megadeth är en expanderande wild i grundspelet och fyller ett helt hjul om den är med och skapar en vinnande kombination.

Genom att man använder sig av bandmedlemmarna och andra hårdrockssymboler i kombination med musik from Megadeth så skapas en riktigt njutbar atmosfär när man spelar Megadeth från Leander. Det finns även liknande slots för andra band och artister som Jimi Hendrix till exempel.

Bonusar i Megadeth

Det finns ett antal olika bonusar i Megadeth som ger dig möjligheten att vinna stora vinster. När du får tre bonussymboler så får du tillgång till Mega Hjulet. Bonussymboler kan bara dyka upp på det första, tredje och femte hjulet. När du snurrar Mega Hjulet så kan du få en viss summa pengar direkt, tillgång till Hangar 18 free spin bonusen eller Head Crusher bonusen.

Om du får Hangar 18-bonusen så får du mellan 5 och 15 free spins. Om en wild dyker upp under dina free spins så blir den en sticky wild som stannar tills dina free spins är över. Wilds är dock inte expanderande under dina free spins.

Om du får Head Crusher-bonusen så får du tillgång till ett bonusspel som i grund och botten är ett pick-win spel. Detta bonusspel är baserat på bandets mest minnesvärda videos. Du får välja bland 16 fångar med huvor över huvudet. Om du väljer en kvinnlig fånge så blir din vinstsumma ökad men om du väljer en manlig fånge så minskar din vinst.

Ytterligare en bonus i Megadeth-slotten är att du kan aktivera ’nudge-läget’ som knuffar det andra och fjärde hjulet från vänster för att skapa de bästa möjliga vinnande kombinationerna. Det handlar oftast om mindre vinster men detta kan även göra att du till exempel får fem Megadeth symboler som ger dig en utbetalning på 500 mynt. Denna funktion dubblar din insats i utbyte mot att aktiveras så om du spelar med en insats på €2 så kostar det €4 att spela med ’nudge-funktionen’ aktiverad.